Err 4839035 - UPDATE 1045 - Syntax error: "[" unexpected in config - Contact webmaster: WebdesignVandaag Adresgegevens - Praktijk de Alruin

Adresgegevens

Om contact met mij op te nemen kunt u gebruik maken van het contactformulier. Vul a.u.b. de noodzakelijke gegevens in (velden met een * zijn verplicht) en klik op ‘Verzenden’ om het bericht te versturen. Of rechtstreeks mailen naar mblokhuis@praktijkdealruin.nl of bel 036-5405953.

Op woensdag en vrijdag: Stadsboerderij, Het Voorhuys op de Kemphaan:dit is afslag 5 van de A6, richting Zeewolde/Utrecht. Bij de stoplichten de Kemphaan oprijden, dan meteen links en met de weg mee naar rechts. De 2e weg rechts, hier kunt u parkeren net achter de kassen van de Landgoedwinkel.

Met uitzondering, voor mensen die slecht ter been zijn of andere omstandigheden hebben waardoor ze niet naar de Kemphaan kunnen komen, zit ik ook op de Rietmeent 146 in Almere Haven.  Op het raam staat  Atelier No Worries, Rietmeent 146, 1357 CN Almere. Met de auto: Afslag Almere Haven; vanaf de Noorderdreef die over gaat in de Oosterdreef is het bij de vierde rotonde links af en meteen de eerste weg links. Met de bocht mee en dan rechtdoor doorrijden tot de volgende bocht,daar kunt u parkeren en is het 10 meter lopen langs het fietspad. Met de fiets: Het is vlakbij de fietstunnel onder de Oosterdreef bij de Jumbo. Met de bus: Bus 1 : uitstappen bij de halte de Meenten, loop richting de school de Klaverweide, maar ga wel meteen rechtsaf zodat je parallel langs de busbaan blijft lopen. Je loopt langs de nummers 138, dit is al de Rietmeent.